Antena 3 CNN Actualitate Adrian Sobaru a fost operat cu succes şi va fi externat peste o săptămână

Adrian Sobaru a fost operat cu succes şi va fi externat peste o săptămână

Adrian Sobaru a fost operat cu succes şi va fi externat peste o săptămână
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Dec 2010   •   12:40

Adrian Sobaru, bărbatul care a sărit de la un balcon din Parlament, a fost operat marţi dimineaţă la spitalul Universitar din Capitală. În prezent, starea sa este una bună, intervenţia chirurgicală fiind una fără probleme. Acesta va mai rămâne internat încă şapte zile.

Adrian Sobaru a fost supus operaţiei după fracturile suferite la nivelul oaselor frontale, nasului şi globilor oculari. Angajatul TVR a fost internat până azi la secţia de neurochirurgie a Spitalului Universitar.

Potrivit managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, intervenţia chirurgicală a durat aproximativ o oră şi jumătate şi s-a desfăşurat fără probleme. În prezent, susţine Cârstoiu, pacientul se află în afara oricărui pericol şi ca mai rămâne internat în spital încă şapte zile.

Adrian Sobaru s-a aruncat pe 23 decembrie de la unul dintre balcoanele Camerei Deputaţilor, în semn de protest. Bărbatul a căzut de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. Incidentul s-a petrecut în timp ce premierul Emil Boc susţinea un discurs pe marginea unei moţiuni de cenzură înaintată de Opoziţie.

Adrian Sobaru, operat cu succes


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close