Antena 3 CNN Actualitate Adrian Sobaru este păzit, în spital, mai bine decât un demnitar

Adrian Sobaru este păzit, în spital, mai bine decât un demnitar

Adrian Sobaru este păzit, în spital, mai bine decât un demnitar
24 Dec 2010   •   19:36

Adrian Sobaru, bărbatul care a sărit joi de la balconul Parlamentului, e mai bine păzit ca un demnitar. Este internat la secţia de neurochirurgie a Spitalului Universitar din Bucureşti şi, pentru a ajunge la el, trebuie să treci de mai multe rânduri de bodyguarzi. Unul se afla chiar la uşa salonului.

Adrian Sobaru a fost mutat de la ATI într-o rezervă de la secţia de neurochirurgie în cursul serii trecute, după ce s-au convins că este în afara oricărui pericol. Asta nu înseamnă că a scăpat de dureri. A vorbit despre el într-un scurt dialog cu reporterii Observatorului.

 


Medicii îl pregătesc pentru prima operaţie. Una dintre măsuri a fost ca la Adrian Sobaru să ajungă cât mai puţină lume, pentru a nu fi stresat, mai ales că, de la incidentul din Parlament centrala spitalului n-a mai făcut faţă mesajelor de solidaritate transmise. În plus, conducerea spitalului a suplimentat numărul de bodyguarzi.

Medical, Adrian Sobaru este acum în afara oricărui pericol vital. El le-a spus medicilor, in această dimineaţă, că regretă incidentul de ieri.

“Este conştient, cooperant, am avut o discuţie admirabilă în dimineaţa asta. Omul doreşte să fie liniştit în spital să îşi rezolve problemele de sănătate în zilele următoare”, a declarat Cătălin Cârstoiu manager Spitalul Universitar.

Din căte se pare adrian Sobaru va fi operat la începutul săptămânii viitoare. Dacă nu apare nicio complicaţe după operaţie medicii speră ca el să poată fi externat în câteva zile.

×
Subiecte în articol: adrian sobaru spital
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close