Antena 3 CNN Actualitate Adrian Sobaru, în Piaţa Universităţii: Nemulţumirile oamenilor sunt mari. Este nevoie de repere morale

Adrian Sobaru, în Piaţa Universităţii: Nemulţumirile oamenilor sunt mari. Este nevoie de repere morale

Adrian Sobaru, în Piaţa Universităţii: Nemulţumirile oamenilor sunt mari. Este nevoie de repere morale
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Ian 2012   •   23:54

Adrian Sobaru, românul care s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor în semn de protest faţă de proasta guvernarea, a fost şi el alături de manifestanţii din Piaţa Universităţii în aceste zile.

Mi s-a părut normal să apărăm un om care a lăsat ceva în urmă (n.r. - Raed Arafat). Mi s-a părut normal să învăţăm cu toţii ce înseamnă să ai demnitate. Nu-i obligatoriu să ţii de un scaun. Când vezi că nu mai poţi te dai la o parte, dar el (n.r. -Raed Arafat) chiar este un reper moral din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu este român este mai român decât românii. Este foarte important asta, iar cu toţii avem de învăţat. Nu putem să lăsăm să treacă cineva pe lângă noi. Acum românii simt nevoia să fie uniţi ceea ce este bine, dar sunt încă puţini“, a declarat Sobaru precizând că protestele şi aceste manifestaţii nu trebuie sub nici o formă să fie violente sau marcate de violenţe.

Demonstraţiile paşnice nu aduc decât un surplus. Demonstraţiile nu fac decât să discrediteze ideea de miting spontan, de miting pentru o cauză“, a explicat Sobaru.

Nemulţumirile oamenilor sunt mari. Unii nu au locuri de muncă, alţii nu au ce să pună pe masă copiilor. Se aşteptau la un trai mai bun că aşa s-a promis. Momentan, lumea o duce mai rău“, a mai spus Sobaru care a apreciat că lumea are nevoie de moralitate.

Oamenii au nevoie de repere morale“, a declarat Adrian Sobaru, explicând că România are nevoie de lideri care să fie oameni deştepţi, dar „înainte de toate este nevoie de moralitate“.

 




×
Subiecte în articol: protest adrian sobaru
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close