Antena 3 CNN Actualitate Adrian Streinu-Cercel, avertisment sumbru: Încă doi ani va trebui să mai facem față! Este pandemia secolului!

Adrian Streinu-Cercel, avertisment sumbru: Încă doi ani va trebui să mai facem față! Este pandemia secolului!

Sistemele medicale din lume au clacat, avertizează managerul Institutului Matei Balș, medicul Adrian Streinu Cercel. Acesta susține că pandemia va mai dura încă 2 ani iar soluția pentru a face față crizei sanitare este reformarea întregului sistem medical.

Adrian Streinu-Cercel, avertisment sumbru: Încă doi ani va trebui să mai facem față! Este pandemia secolului!
de Laura Dinu    |    22 Oct 2020   •   08:20

”Ar trebui să ne unim în această problemă pentru că pandemia ne învață să ne unim. Toate aceste discursuri care sunt dezbinatoare nu își au rostul în acest moment. 

Adrian Streinu-Cercel:  Trecem printr-o muncă de 24 din 24

Înțelegeți-ne că trecem printr-o muncă de 24/24 din februarie până acum. Nu ne-a scutit nimeni, nu ne-a dat nimeni nicio zi de concediu, nu a făcut nimeni ceva special pentru noi, cei din sistemul sanitar, cei care stăm de dimineața până seara acolo. 

Adrian Streinu-Cercel: Toate sistemele sanitare din lume au clacat

Este foarte incorect să ne gândim să avem un alt tip de sistem sanitar. Toate sistemele sanitare din lume au clacat, să fie foarte clar în acest moment. Nu e nimeni  mai deștept decât celălalt în acest moment, toți suntem în aceeași mare problemă: o pandemie!

Adrian Streinu-Cercel: Este pandemia secolului

Este pandemia acestui secol și este pandemia pe care o replicăm după pandemia de gripă spaniolă din 1918-1920. Încă doi ani de zile de aici în colo, din păcate, va trebui să facem față, cu bine, dacă, ce să vezi, suntem uniți”, a declarat Adrian Streinu-Cercel la Sinteza Zilei

×
Parteneri
x close