Antena 3 Actualitate Adrian Ţuţuianu: Sunt dezamăgit că există colegi care aleg să părăsească PSD fără nicio explicaţie decentă

Adrian Ţuţuianu: Sunt dezamăgit că există colegi care aleg să părăsească PSD fără nicio explicaţie decentă

25 Mai 2018   •   20:25
Adrian Ţuţuianu: Sunt dezamăgit că există colegi care aleg să părăsească PSD fără nicio explicaţie decentă

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a afirmat că este dezamăgit din cauza faptului că unii colegi de-ai săi aleg să părăsească partidul fără să ofere nicio explicaţie decentă şi face un apel către cei din PSD spunându-le să rămână „echilibraţi şi uniţi”. 

„În acest sens, apelul meu către toţi colegii (parlamentari, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali) este acela de a rămâne echilibraţi şi uniţi. Avem multe lucruri de făcut pe mai departe, avem de pus în aplicare un program de guvernare, poate cel mai ambiţios care a existat vreodată.

E de datoria noastră să determinăm o dezvoltare fără precedent a României şi să îndreptăm neregulile din justiţie şi sistemul de securitate naţională. Sunt obiective majore, care vor da măsura forţei acestui partid pe viitor!", a spus Țuțuianu. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close