Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: "Băsescu Traian sper să poată să simtă tot ceea ce ţara asta a trăit în anii de regim"

Adrian Ursu: "Băsescu Traian sper să poată să simtă tot ceea ce ţara asta a trăit în anii de regim"

"Băsescu Traian sper să poată să simtă tot ceea ce ţara asta a trăit în anii de regim", a fost reacţia lui Adrian Ursu, după ce Marian Căpăţână, fost apropiat al familiei Băsescu, a vandalizat gardul vilei din care fostul preşedinte a fost dat afară.

Adrian Ursu: "Băsescu Traian sper să poată să simtă tot ceea ce ţara asta a trăit în anii de regim"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2022   •   12:20

"Sunt puţine cele 60 de zile pe care le are până la evacuare, ca să vină toată lumea la poarta vilei să îşi ceară ce are de cerut de la Traian Băsescu. Unii reparaţii morale, alţii datorii, alţii explicaţii.

Pentru că au fost zece ani de regim al abuzului, zece ani de corupţie bine dirijată sub semnul luptei împotriva corupţiei altfel din punct de vedere discursiv. Ca urmare, episodul Căpăţână e doar partea vizibilă a unui decont neîncheiat, un decont foarte lung în care Băsescu Traian sper să poată să simtă tot ceea ce ţara asta, prin oamenii săi, a trăit în anii de regim al său.

Fiindcă au fost vieţi, pur şi simplu, spulberate, au fost oameni aruncaţi în nenororicre pentru că aşa s-a decis într-un birou, de obicei cel de la Cotroceni, a avut tot aparatul represiv de partea sa, pe care şi l-a construit, l-a crescut şi e drept, în cele din urmă, l-a şi sufocat acest aparat pe Băsescu.

Şi iată că, în clipa de faţă, a rămas fără protecţia acelui sistem pe care a ştiut foarte bine să îl conducă până la un punct. Începe să descopere şi el ce înseamnă să fi pradă unei justiţii care îşi face treaba, vezi dosarul prin care a fost recunoscut ca turnător.

În urma difuzării acelor imagini la Antena 3, Băsescu Traian a jurat răzbunare şi şi-a dus răzbunarea la capăt împotriva Antenei 3, împotriva trustului Intact, împotriva fondatorului acestuia. A fost planul pe care l-a putut îndeplini, acela al răzbunării, pentru că avea ţara la picioare şi sistemul în mână. În clipa asta este cetăţean simplu şi dă socoteală pentru faptele sale, având toate drepturile de a se apăra", a declarat Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Traian Băsescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close