Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Cîțu nu face altceva decât să se eschiveze din fața răspunsurilor

Adrian Ursu: Cîțu nu face altceva decât să se eschiveze din fața răspunsurilor

Adrian Ursu a comentat, luni, într-o intervenție la Punctul de întâlnire, reacția ministrului Florin Cîțu după dezvăluirile explozive făcute la Antena 3 despre afacerile familiei sale.

Adrian Ursu: Cîțu nu face altceva decât să se eschiveze din fața răspunsurilor
08 Iun 2020   •   20:37

"Nu sunt de acord în niciun fel cu afirmațiile jingnitoare pe care de-a lungul timpului le-a formulat Eugen Teodorovici la adresa domnului Florin Cîțu. Așa cum nu sunt de acord cu afirmațiile mult prea radicale ale domnului avocat Piperea, inclusiv cele pe care astăzi le-a propagat în legătură cu aceeași persoană, a ministrului de finanțe.

Eu cred însă că într-un schimb de probe și contraargumente era firesc să vină și partea a doua. Probele sunt pe masă, sunt documente, nu doar acuzații formulate de oameni din exteriorul Ministerului de Finanțe și, atenție, aceste acuzații sunt formulate în instanță la adresa unor practici ale domnului Cîțu și sunt și documente care probează aceste acuzații ca fiind întemeiat.

În fața acestor două realități domnul Cîțu vine cu imaginația și vine, la rândul său, cu jigniri și niște formule complet deplasate pentru un înalt demnitar al statului român", a spus Adrian Ursu.

Ministrul de Finanțe susține că în aceste zile este victima unei găști de ”teroriști economici” și arată că la adresa sa se contruiește un ”fake news în cel mai securistic mod”. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook a lui Florin Cîțu.

”Cum să -ți foloseșți soția ca arma politica.

De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiați cine conduce atacul.

De ce mă atacă?
Simplu. Refuz să arunc țara în aer.

Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici, moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țără, continuă mârșav atacul.

Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia.

Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici.

Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate teleonovele la TV.

Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani.

Impreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstitutionale încasând milioane de lei de la clienti. Poate ar trebui să dea banii înapoi.

Nu în ulitmul rând s-a alăturat echipei și un demintar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva.

Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT.

Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest.

Cum să înțeleagă socialiștii că în țara asta sunt și oamenii cinstiți? Ei stiu doar să fure proprietățile și munca oamenilor.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a spus Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Punctul de întâlnire

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close