Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, despre punerea sub acuzare a lui Kovesi: "Mi se pare încununarea perfectă a unei cariere grețoase"

Adrian Ursu, despre punerea sub acuzare a lui Kovesi: "Mi se pare încununarea perfectă a unei cariere grețoase"

Adrian Ursu, despre punerea sub acuzare a lui Kovesi: "Mi se pare încununarea perfectă a unei cariere grețoase"
13 Feb 2019   •   22:32

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie.

Citește și: Bomba serii: Kovesi, pusă sub acuzare

Kovesi susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Informația a fost comentată, miercuri, la "100 de minute" de Adrian Ursu.

"Cred că ar trebui făcută o modificare rapidă la Codul Penal - în cazul doamnei Kovesi ar trebui să fie abuz în slujire, nu în serviciu. Trebuie neapărat domnul Tudorel Toader pe asta să o modifice, dacă pe altele nu a reușit. Să bage infracțiunea de abuz în slujire însăși. (...)

Totuși, să te umpli de ridicol în halul acesta pe sfârșit de mandat și pe speranța începutului un alt mandat mi se pare încununarea perfectă a unei cariere grețoase a doamnei Laura Codruța Kovesi, adică să devină fugară acum precum Udrea, Ghiță și Bica, mi se pare absolut remarcabil", a spus Adrian Ursu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, mesaj dur după punerea sub acuzare a lui Kovesi

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close