Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Document exploziv despre haosul de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Adrian Ursu: Document exploziv despre haosul de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Adrian Ursu și Răzvan Dumitrescu au prezentat, marți, la Antena 3 un document exploziv despre haosul din aeroportul din Cluj-Napoca care arată că "plecarea la sparanghel" a fost coordonată de la nivel înalt.

Adrian Ursu: Document exploziv despre haosul de pe aeroportul din Cluj-Napoca
14 Apr 2020   •   19:20

Peste 1.000 de persoane au plecat doar sâmbătă la muncă sezonieră de pe Aeroportul din Cluj-Napoca către Germania. Mulți dintre cei de acolo proveneau din zone aflate sub corantină.

"Avem un document oficial care ne deslușește nouă pașii până la momentul îmbulzelii respective. Este vorba despre un memoriu adresat de conducerea aeroportului premierului Ludovic Orban.

Din memoriul respectiv aflăm niște lucruri foarte importante și anume că încă din data de 8.04 a avut loc o ședință a Comitetului de securitate convocată de aeroport la care au participat toți reprezentanții aeroportului, toți reprezentanții companiilor aeriene care operează pe aeroportul din Cluj, toți reprezentanții companiilor de handling, Poliția de Transporturi Aeriene, SRI, Poliția de Frontieră, ROMATSA, deci cam tot ce însemna gestionarea unui asemenea eveniment", a spus Răzvan Dumitrescu

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close