Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: "A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context!"

Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: "A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context!"

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a afirmat, vineri, într-un interviu exclusiv acordat Antena 3, că decizia demisiei sale a fost luată într-un anumit context.

Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: "A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context!"
27 Mar 2020   •   21:40

"Știți și dvs. cum sunt demisiile miniștrilor -- în momentul în care ești ministru faci parte dintr-un cabinet, dintr-o echipă și unii miniștri mai și demisionează.", a spus Victor Costache.

Întrebat dacă a fost decizia sa, Costache a răspuns: "A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context despre care cred că se va povesti mai târziu. Important este de știut că în primul rând sunt medic, am depus un jurământ și niciodată, dacă vă uitați retrospectiv în cariera mea, nu am părăsit un proiect pe care l-am început.

Așa că voi continua cu toate puterile să rămân în prima linie, nu-mi voi abandona echipa, pacienții și țara și mă veți vedea în prima linie a acestei crize. Mă voi întoarce la pacienții mei și voi rămâne alături de echipa Ministerului Sănătății atâta timp cât se va dori lucrul acesta"

Victor Costache a subliniat că demisia sa nu este o fugă de responsabilități, așa cum a fost acuzat.

"Tocmai, că nu fug nicăeri, v-am povestit cum sunt demisiile miniștrilor, nu sunt primul ministru pus în situația asta. E important că în afara calității mele de minstru voi rămâne implicat în soluționarea acestei crize", a afirmat Costache.

Fostul ministru a spus că nu știe dacă va rămâne foarte activ în viața politică.

×
Subiecte în articol: Victor Costache Exces de putere
Parteneri
Sprijinul americanilor pentru Ucraina s-a prăbușit
x close