Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Pelerinajul ambasadorilor şi avalanşa de declaraţii îmi dau un sentiment de nesiguranţă şi umilinţă

Adrian Ursu: Pelerinajul ambasadorilor şi avalanşa de declaraţii îmi dau un sentiment de nesiguranţă şi umilinţă

Adrian Ursu: Pelerinajul ambasadorilor şi avalanşa de declaraţii îmi dau un sentiment de nesiguranţă şi umilinţă
12 Dec 2013   •   17:57

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii "100 de minute", valul de critici la adresa modificărilor aduse la Codul Penal, arătând că tot acest "pelerinaj", această "avalanşă de declaraţii" în legătură cu ce se face sau nu se face în România îi dă un sentiment de nesiguranţă şi umilinţă.

Realizatorul "Secvenţial" critică incapacitatea membrilor USL în materie de a comunica şi îi acuză fie de "lipsă de habar", fie de "lipsă de interes".

"A transforma România, acum, într-o ţară de tip colonie, în care nu ai voie să mişti un pai de aici acolo, fără să dai raportul, fără să ţi să spună că paiul a fost mutat prea mult la dreapta, el trebuia să stea mai vârtos la stânga, fără a veni ambasadori, oameni luminaţi, mai mult sau mai puţin informaţi, e o distanţă pe care nu credeam că o s-o parcurgem într-un timp atât de scurt", a declarat Adrian Ursu la Antena 3.

Ambasadorul Olandei a venit să discute cu membrii Comisiei juridice din Camera Deputaţilor cu privire la modificările aduse Codului Penal. Tot acolo este aşteptat şi un reprezentant politic al Ambasadei Marii Britanii, care a cerut o astfel de întâlnire pentru o discuţie pe acelaşi subiect.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal şi nu mai pot fi anchetaţi pentru o serie de infracţiuni.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close