Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Cu o semnătură, Băsescu a scos din case sute de oameni. Așa cum ne scot și pe noi afară din sedii

Adrian Ursu: Cu o semnătură, Băsescu a scos din case sute de oameni. Așa cum ne scot și pe noi afară din sedii

Adrian Ursu: Cu o semnătură, Băsescu a scos din case sute de oameni. Așa cum ne scot și pe noi afară din sedii
19 Feb 2016   •   17:15
”Știți vorba aia, că nu mor urșii când vor câinii? Sunteți foate mulți. Antena 3 e aici? România s-a trezit? România, trezește-te! (...) Se poate schimba România? Cine schimbă România? Voi schimbați România? Noi schimbăm România! Să o schimbă, să o facem mai bună!”, a spus Adrian Ursu, realizatorul emisiunii Secvențial, de la Antena 3.
 
Jurnalistul a amintit cum Traian Băsescu a scos din case, cu o simplă semnătură, sute de oameni, în urma evacuării lor din case. ”Așa cum ne scot și pe noi afară din sedii. Afară din țară abuzul!. (...) Ieși afară, javră ordinară! (...) Forța noastră ești tu! ForCuța tu!”, a spus Adrian Ursu.
 
Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu post confiscat Antena 3
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close