Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, reacție fermă după ce jurnalista Roxana Ciucă a fost împiedicată să transmită de la Parchetul General

Adrian Ursu, reacție fermă după ce jurnalista Roxana Ciucă a fost împiedicată să transmită de la Parchetul General

Adrian Ursu, reacție fermă după ce jurnalista Roxana Ciucă a fost împiedicată să transmită de la Parchetul General
07 Mar 2019   •   21:40

Jurnalistul Adrian Ursu a vorbit, joi, despre incidentul de la Parchetul General, acolo unde echipa Antena 3 a fost împiedicată să transmită.

”Ei orăcăie că vor libertate, să scape de dictatura lui Dragnea. Doar că acești oameni au comis o infracțiune, împiedicând reporterul Antena 3, pe Roxana Ciucă, să își facă meseria. Există și măsuri pentru asta și vom recurge la ele. Nu este pentru prima dată când fac acest lucru și de data asta nu va rămâne doar așa” a spus Adrian Ursu la ”Sinteza Zilei”.

"Nu este prima dată când echipa Antena 3 nu este lăsată să își facă treaba. Episodul de astăzi este unul mai puțin violent decât în alte cazuri. Am fost injurată în cel mai urât mod posibil, scuipată și asta pentru că de obicei relatez de la evenimentele cele mai importante din domeniul justiției. Dar aceste lucruri s-au întâmplat și cu alți colegi de la Antena 3 și de la România TV.

Le-au tăiat cablurile să nu ma poată transmite, i-au îmbrâncit. Am decis mereu, ca și acum, să îi tratez cu indiferență și aștept ca jandarmii și forțele de ordine să își facă datoria și să împiedice astfel de acte. Eu imi fac treaba și nu înțeleg ce au cu mine", a spus Roxana Ciuca.  

Roxana Ciucă, jurnalistă Antena 3, a fost nevoită să relateze din alt loc, prin telefon, după audierea Laurei Codruța Kovesi fiind agresată de susținătorii fostei șefe DNA.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Adrian Ursu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close