Antena 3 CNN Actualitate Adriana Petcu, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor

Adriana Petcu, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor

Adriana Petcu, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor
04 Ian 2017   •   12:35

Adriana Petcu, propusă pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor reunite pentru Mediu din Parlament, cu 17 voturi pentru şi 7 împotrivă, potrivit Agerpres.

"Până acum atributul concesionării a fost al Ministerului Mediului, Administraţia Naţională Apele Române putând face doar închiriere. Vreau să dezvolt o metodologie pentru concesionare, să deblocăm această situaţie în cel mai scurt timp. În calitatea mea de salariat al Apelor Române am făcut intervenţii către fostele ministere ale Mediului să dezvoltăm metodologia de concesionare, dar a rămas fără rezultat până la data acesta", a spus, la audieri, Adriana Petcu referitor la Legea apelor.

Adriana Petcu deţine funcţia de director în cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa, judeţul Buzău, din martie 2010.

Potrivit declaraţiei de interese publicate în 2016, pe site-ul www.rowater.ro, Adriana Petcu este acţionar la Peco Buzău, precum şi membru în Consiliul de Conducere al Administraţiei Naţionale "Apele Române" şi membru în Adunarea Generală a Acţionarilor a SC Exploatare Sistem Zonal Prahova

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close