Antena 3 Actualitate Adriana Săftoiu, replică pentru Cîţu, după ce a spus că nu va colabora cu PSD: ”La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi”

Adriana Săftoiu, replică pentru Cîţu, după ce a spus că nu va colabora cu PSD: ”La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi”

de Adelina Miron    |    01 Iul 2021   •   22:32
Adriana Săftoiu, replică pentru Cîţu, după ce a spus că nu va colabora cu PSD: ”La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi”
Sursa foto: Hepta

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a spus că el este singurul care s-a opus unei eventuale colaborări între PNL şi PSD. Adriana Săftoiu a atras atenția asupra faptului că Florin Cîțu nu a avut nicio poziție publică în momentul în care „PNL racola parlamentari PSD”.

"Florin Cîțu a declarat că este ”singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD”. La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi. Când PNL, în perioada în care dl Cîțu era senator, ministru, racola primari PSD, parlamentari PSD, care au si devenit, acum, parlamentari PNL, nu rețin nici măcar o declarație a dl Cîțu prin care să critice asemenea racolări. Liniște totală în dreptul lui.

Cei care au făcut-o au decontat- si nu asta ar fi marea problemă-, dar să te prezinți că te-ai opus sistematic "colaborării cu PSD" e cam mult. Cu ceva eforturi poate se găsesc niste declarații care să nu fie contrazise de realitate", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Ieșirea publică a Adrianei Săftoiu vine în contextul în care, marți, la moțiunea de cenzură, Florin Cîțu a avut un discurs în care a susținut că este un ”inamic” al PSD și că este ”singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD”.

"Două moțiuni simple depuse împotriva mea de PSD. Să nu mai amintim chemări la ora prim-ministrului. Românii au înțeles concluzia. Social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți Românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Știți că niciodată, dar niciodată, nu aș susține nici măcar în glumă să-mi dau jos propriul guvern să guvernez cu PSD.

Această moțiune, ca și cele de anul trecut, se referă doar la persoana mea. Aveți o obsesie personală, vă e frică. Vă înțeleg, știu că nu vă pricepeți. Vă spun să fie foarte clar, guvernarea merge foarte bine. Coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin 8 ani de-acum încolo! Vă spun doar așa, ca să aveți timp să pregătiți toate moțiunile până în 2028. Românii sigur nu mai cred nimic din ceea ce spuneți, mai ales după ce au citit textul jalnic, patetic al moțiunii.

Dragi români, economia a trecut cu bine peste cea mai mare criză din ultima sută de ani. Ce a făcut PSD? A sabotat din Parlament. Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete? Cereți-vă scuze românilor. Cele mai mari creșteri din Uniunea Europeană. Rata inflației este cea mai mică decât guvernările socialiste. Dobânzile sunt mai mici. Lecție de economie, așa se face o guvernare de succes, de centru-dreapta", a declarat Florin Cîţu în Parlament.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close