Antena 3 CNN Actualitate Adriean Videanu, audiat în Comisia Parlamentară. Acuzații grave la adresa PSD

Adriean Videanu, audiat în Comisia Parlamentară. Acuzații grave la adresa PSD

Adriean Videanu, audiat în Comisia Parlamentară. Acuzații grave la adresa PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Noi 2017   •   09:58

Fostul ministru Adriean Videanu a fost audiat miercuri, în Comisia parlamentară de anchetă privind fraudarea alegerilor din 2009.

Acesta a vorbit despre posibilitatea fraudării alegerilor, indicând faptul că un singur partid ar fi putut face asta, PSD.

”Eu coordonam numărătoarea paralelă. Dacă cineva se preocupa, putea să o facă un elev de la Tudor Vianu, fără nicio problemă. Este un format Excel atât de simplu. Un elev poate să facă un astfel de lucru. În 2009 noi am avut două staff-uri de campanie. Președintele avea propriul staff, am fost cam lipsiți de informații de ce se întâmpla acolo. Suspiciunea de fraudă a existat și la noi și la dumneavoastră. Verificați în câteva comune din Teleorman, unii candidați au luat și 137%. Vă dau comuna Olteni. Luați și verificați (...) Pe la 4 și ceva, 5 dimineață, știam în mod onest că candidatul nostru este câștigător” a spus Adriean Videanu.

Fostul ministru a adăugat că Radu Berceanu nu a fost implicat în procesul electoral, în timp ce Vasile Blaga s-a ocupat de mobilizare la nivelul organizațiilor locale.

 

 

×
Subiecte în articol: Comisia Parlamentara Adriean Videanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close