Antena 3 Actualitate AEP: Situaţia cheltuielilor pentru desfăşurarea alegerilor europarlamentare

AEP: Situaţia cheltuielilor pentru desfăşurarea alegerilor europarlamentare

19 Aug 2014   •   20:33
AEP: Situaţia cheltuielilor pentru desfăşurarea alegerilor europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres

 Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a publicat, marţi, pe site-ul instituţiei, situaţia fondurilor alocate şi utilizate la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al AEP, totalul fondurilor aprobate pentru desfășurarea alegerilor din 25 mai a fost de 125.774 mii lei, din care s-au cheltuit 111.583 mii lei.

Sumele neutilizate, reprezentând 14.161 lei, au fost restituite în vederea reîntregirii Fondului de rezervă la dispoziţia Guvernului, precizează AEP.

"Din calculele efectuate de Autoritatea Electorală Permanentă, rezultă că, pentru fiecare alegător înscris în listele electorale permanente, suma medie cheltuită a fost de 6,12 lei, iar, pentru fiecare alegător care s-a prezentat la vot, costul mediu s-a ridicat la 21,36 lei", mai informează sursa citată.

Mai multe informaţii privind situatia defalcată a fondurilor alocate şi utilizate de institutiile implicate în procesul electoral găsiţi AICI.×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close