Aeronavă pe ruta Londra-Budapesta, direcţionată la Timişoara din cauza condiţiilor meteo din Ungaria

de S.T.    |    07 Oct 2012   •   20:32
Aeronavă pe ruta Londra-Budapesta, direcţionată la Timişoara din cauza condiţiilor meteo din Ungaria Foto: AFP / Mediafax

O aeronavă care circula pe ruta Londra - Budapesta, cu 143 de pasageri la bord, a aterizat, duminică seară, pe Aeroportul Timişoara, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din capitala Ungariei, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că pilotul aeronavei care avea destinaţia Budapesta a decis să aterizeze la Timişoara din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Ungaria.

"Este vorba despre cursa Londra - Budapesta cu 143 de pasageri la bord, care la ora 20.20, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Budapesta, a aterizat la Timişoara, decizia fiind luată de pilot ca măsură de precauţie, pentru a nu intra în limita de combustibil", a declarat Nicoleta Trifan, citată de Mediafax.

Pasagerii urmează să fie transportaţi în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional Timişoara "Traian Vuia", urmând ca aeronava să decoleze spre Budapesta atunci când condiţiile meteorologice vor fi favorabile.

x close