Antena 3 CNN Actualitate Ideea de "afacere" cu care doi români au dat un tun de sute de mii de euro. Poliția i-a reținut

Ideea de "afacere" cu care doi români au dat un tun de sute de mii de euro. Poliția i-a reținut

Doi români au avut o idee de "afacere" de sute de mii de euro. Banii încasați au venit la pachet cu Poliția. Cei doi au fost reținuți și urmează să fie judecați.

Ideea de "afacere" cu care doi români au dat un tun de sute de mii de euro. Poliția i-a reținut
Sursa foto: Getty Images
de Ioana Mircea    |    30 Noi 2023   •   16:40

O instanță din cadrul Tribunalului din Heilbronn, din Germania, a demarat, astăzi, procesul împotriva a doi cetățeni români, acuzați de implicare într-o schemă de fraudă. Presa din Germania precizează că cei doi bărbați ar fi închiriat vehicule din Germania pe care le-ar fi vândut ulterior unor terți, folosind documente false.

Cei doi români au fost reținuți de Poliție, iar Parchetul îi acuză, acum, de fraudă comercială în formă continuată. Se presupune că aceștia ar fi operat în întregul sud al Germaniei, inclusiv în zona Heilbronn.

Citește și: Coadă la un bancomat care "scoate bani gratis". Zeci de oameni și-au așteptat rândul

În perioada martie-septembrie a anului trecut, cei doi ar fi vândut în total 32 de vehicule, suma fiind evaluată la aproximativ 700.000 de euro.

Procuratura susține că activitatea infracțională s-a desfășurat la scară extinsă, iar prejudiciul estimat este semnificativ. În cadrul procesului vor fi audiați patru martori, potrivit stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: frauda masini Germania
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close