Antena 3 CNN Actualitate "Toți câștigă, dar nu recunosc": Afacerea cu care un român a dat lovitura în țară, după ce s-a întors din Italia

"Toți câștigă, dar nu recunosc": Afacerea cu care un român a dat lovitura în țară, după ce s-a întors din Italia

Un român care s-a întors acasă din Italia a dat lovitura în afaceri. Acesta a mărturisit că toți din domeniu câștigă, dar nu recunosc.

"Toți câștigă, dar nu recunosc": Afacerea cu care un român a dat lovitura în țară, după ce s-a întors din Italia
Sursa foto: Facebook | Ionel Ivasiuc
de Ioana Mircea    |    23 Mar 2024   •   20:02

Un fermier din Maramureș, Ionel Ivasiuc, a revenit în țara natală după o încercare de a-și face drum în Italia. Hotărât să pună în practică cunoștințele acumulate, el a ales să facă legumicultură.

Născut în Poienile de sub Munte, județul Maramureș, Ionel a parcurs diverse etape în cariera sa, de la serviciul militar, la diverse activități precum turismul în Grecia și agricultura în Italia. Toate aceste experiențe l-au îndreptat către împlinirea visului său.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu afacerea lui Ionel Ivasiuc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Începând cu resurse modeste, Ionel a construit pas cu pas o afacere de succes în Lugojel, pe marginea DN6. Astăzi, el este recunoscut sub numele de "Ionel de la Lugojel”, deținând solarii extinse și cultivând legume și răsaduri pe suprafețe mari în câmp deschis.

Pe lângă producția de legume, și răsaduri, Ionel oferă consultanță gratuită clienților săi, împărtășindu-le din experiența și cunoștințele sale. Această abordare deschisă și dedicată a atras mulți clienți noi, mulți dintre ei aflând de ferma lui pe rețelele sociale, unde Ionel își prezintă munca și interacționează activ cu comunitatea.

"Pasiunea pentru agricultură m-a făcut să experimentez, să învăț. Acum sunt medicul plantelor. Când clientul are necazuri îmi spune: «Domnul Ionel, am o problemă la o roșie». Trimite poza, eu o văd, îmi dau seama ce boală poate să aibă și apoi recomand tratamentele cunoscute de mine”, a povestit fermierul.

Mai mult, Ionel a întâmpinat dificultăți și în ceea ce privește forța de muncă, fiind nevoit să se adapteze și să automatizeze procesele pentru a compensa lipsa de angajați de încredere.

"Agricultura e profitabilă. Toți cei care lucrează în agricultură câștigă, doar că mulți nu sunt sinceri și nu recunosc”, este verdictul lui Ionel, potrivit libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: afacere agricultura Lugoj
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close