Antena 3 CNN Actualitate Afacerea fabuloasă a lui Radu Mazăre în Madagascar

Afacerea fabuloasă a lui Radu Mazăre în Madagascar

Afacerea fabuloasă a lui Radu Mazăre în Madagascar
23 Noi 2016   •   11:01

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, și-a lansat la începutul lunii afacerea din Madagascar, unde deține un complex de bungalouri. Judecând după faptul că pentru toată luna iunie nu mai există locuri disponibile, ci doar de la 1 iulie, afacerea se pare că merge de minune, scrie libertatea.ro.

În primăvara anului 2012, în vremea când era primar al Constanței, Radu Mazăre a mers în vacanță în Madagascar, iar la întoarcere s-a arătat foarte încântat de ceea ce a găsit acolo, dar și de oportunitățile de afaceri.

Drept urmare, a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioadă de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, pentru care a plătit, potrivit declarației sale la momentul revenirii în țară, 1 euro pe metru pătrat. Aici a plănuit să ridice un mic complex pentru iubitorii de sporturi nautice.

„Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazăre.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close