Antena 3 CNN Actualitate Afaceri cu multe grade pentru șeful spionilor

Afaceri cu multe grade pentru șeful spionilor

Afaceri cu multe grade pentru șeful spionilor
25 Noi 2017   •   22:21

Fostul șef SRI Virgil Măgureanu s-a apucat de afaceri cu multe grade, adică și-a deschis o fabrică de alcool în Satu Mare, în asociere cu fostul șef al Finanțelor Publice locale, condamnat între timp la patru ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la dare de mită și spălare de bani.

Potrivit Jurnalul Național, ultima afacere pe care a înființat-o Virgil Măgureanu poartă, potrivit datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, numele de SC CODRUL SM SRL, cu sediul social în satul Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare. Compania a fost înmatriculată în data de 19 mai 2015, are un capital social subscris și vărsat în valoare de 20.500 de lei, din care 18.360 de lei reprezintă aport în natură la capitalul social.

Domeniul principal de activitate al societăţii SC CODRUL SM SRL este fabricarea băuturilor, iar activitatea principală declarată este distilarea, rafinarea și mixarea băuturilor alcoolice. Fondatorii firmei, așa cum apare în extrasul de la Registrul Comerțului, sunt Virgil Măgureanu, domiciliat în București, Sectorul 1, și Soos Istvan, domiciliat în Satu Mare, într-un imobil din strada Rodnei, acesta din urmă având, la momentul înmatriculării companiei, și calitatea de administrator, pe o perioadă nedeterminată.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala afaceri
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close