Antena 3 CNN Actualitate Afaceri? Deputaţii sădesc flori pe care după câteva luni le smulg şi apoi le aruncă

Afaceri? Deputaţii sădesc flori pe care după câteva luni le smulg şi apoi le aruncă

Afaceri? Deputaţii sădesc flori pe care după câteva luni le smulg şi apoi le aruncă
Sursa foto: Foto: valeniidemunte.olx.ro
de M.Z.    |    21 Noi 2011   •   23:59

Ca la noi, la nimeni. Din cauza procedurilor greoaie de achiziţii, aleşii aruncă banii pe flori trecătoare. Deşi au avut 8.000 de euro de cheltuit pe trandafiri, deputaţii n-au fost în stare să-i cumpere, aşa că tot sădesc flori pe care după câteva luni le smulg şi apoi le aruncă.

Asta se întâmplă de câţiva ani buni. Angajaţii deputaţilor pun crăiţe sau dalii care rezistă doar câteva luni după care le smulg, le aruncă şi sădesc altele. Muncă şi bani aruncaţi pe flori trecătoare.

Vara trecută, deputaţii au promis că vor scăpa de situaţia aberantă. Aşa că au profitat de Adunarea NATO şi au alocat din acel buget peste 8.000 de euro, toţi pentru trandafiri. Florile n-au mai venit şi, în loc să investească banii o singură dată, angajaţii au rămas la aruncatul florilor.

Deputaţii vor încerca din nou, la primăvară, să cumpere trandafiri. De cealaltă parte, senatorii au probleme cu mizeria.

Senatorii dau, însă, vina pe muncitorii care au lucrat acolo. Ei au făcut mizeria, ei s-o strângă. Rămâne de văzut când vor scăpa aleşii de gunoiul din curte.

 


×
Subiecte în articol: deputati flori
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close