Antena 3 CNN Actualitate Afacerile pe bani publici ale unui consilier din Mureș. Toată familia politicianului este abonată la contracte cu statul

Afacerile pe bani publici ale unui consilier din Mureș. Toată familia politicianului este abonată la contracte cu statul

Afacerile pe bani publici ale unui consilier din Mureș. Toată familia politicianului este abonată la contracte cu statul
09 Sep 2016   •   08:32

Cine împarte banii publici, parte îşi face. Aceasta este reţeta de îmbogăţire a vicepreşedintelui PNL Mureş, care îşi îmbuibă familia din banii statului. Ervin Molnar este consilier judeţean, directorul Asociaţiei de utilitate publică ce supervizează investiţiile în sistemul de apă din judeţ, dar şi administratorul unei firme care are nu mai puţin de 26 de contracte pe bani publici cu aproape toate instituţiile din judeţ.

Molnar nu a trecut în declaraţia de avere calitatea de administrator al firmei, dar semnează contractele încheiate cu primăriile din judeţ.

Firma TELESAT SERVICE, din judeţul Mureş, este condusă de tatăl, mama şi sora actualului consilier judeţean Ervin Molnar. Compania pe care o controlează familia consilierul judeţean a realizat extinderea canalizării din municipiul Reghin, pentru suma de 3 milioane de lei.

Lucrarea a fost comandată chiar de Asociaţia de dezvoltare locală în care director este Molnar.

Culmea, liberalul a semnat recepţia lucrării ca administrator al firmei familiei sale, deşi această poziţie nu apare în declaraţia sa de avere şi de interese.

Lucrarea pe care a realizat-o firma controlată de Ervin Molnar pare a fi una făcută de mântuială. Cetăţenii din zona Apalina din Reghin au reclamat în repetate rânduri că, în anumite perioade, conţinutul conductei de canalizare inundă o bună parte a cartierului, iar mirosul este insuportabil.

Firma de familie a liberalului a câştigat 26 de contracte publice cu autorităţile din judeţ, în perioada în care Molnar era mâna dreaptă a prefectului de Mureş, Ciprian Dobre.

 

 

×
Subiecte în articol: contracte cu statul

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close