Antena 3 CNN Actualitate Afacerile secrete ale lui Traian Băsescu din care face bani grei | Nouă creștere uriașă a averii

Afacerile secrete ale lui Traian Băsescu din care face bani grei | Nouă creștere uriașă a averii

Cea mai recentă aroganță este penthouse-ul în care Traian Băsescu s-a mutat după ce a fost dat afară din vila statului din Primăverii în ansamblul de lux, unde are combinații bizare și ginerele lui, Radu Pricop, soțul Ioanei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2023   •   23:24

Filmulețul cu fetița Elenei Udrea, împreună cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, postat de Floriana Jucan, însoțit de mesajul ”Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul”, a devenit viral. Ulterior, Floriana Jucan a anunțat că a oprit comentariile ca ”să nu ne desfigurăm de la atâta ură”.

Fie că unii au simțit să reacționeze cu ură sau nu, ura venind, desigur, împotriva Elenei Udrea, cert este că un copil nevinovat crește fără mamă, iar tristețea ei este, cu siguranță, sinceră și sigur nici Elenei Udrea nu are cum să îi fie ușor în închisoare, departe de copilul ei, și spunem asta din postura celor care au dezvăluit multe tuluri și nenorociri ale rețelei Băsescu-Udrea. Udrea este în închisoare, Băsescu este liniștit.

Europarlamentar la Bruxelles, Ioana Băsescu își duce și ea liniștită viața în vila de peste 1,5 milioane de euro de pe malul Lacului Snagov, raiul secret al protipendadei șmechere, după ce a scăpat la mustață de dosarul în care era acuzată, alături de Udrea, pentru finațarea ilegală a campaniei electorale a lui Băsescu din 2009. 

Udrea mai trebuie să stea să se uite și cum Băsescu își continuă liniștit combinațiile și își sporește averea, fără nicio jenă sau explicație legală.

Cea mai recentă aroganță, explicată cu documente și de colegii de la Jurnalul, este penthouse-ul în care s-a mutat după ce a fost dat afară din vila statului din Primăverii în ansamblul de lux, unde are combinații bizare și ginerele lui, Radu Pricop, soțul Ioanei.

”Ar trebui să nu fie izolat de lume, că suntem oameni la 70 la ani. Să avem magazine în apropiere, o piață, o stație de metrou”, declara Traian Băsescu.

Doar că nu s-a mai mutat lângă vreo stație de metrou, ci într-un megapenthouse de peste 550.000 de euro, într-un ansamblu de lux dintr-o zonă exclusivistăși centrală a Capitalei. Și nu a mai făcut nici credit la bancă, nici nu a vândut titluri de stat, așa cum justificase inițial banii.

Întreaga poveste mustește de detalii care poartă amprenta uneia dintre cele mai puturoase afaceri penale, patronate de la Palatul Controceni, când Traian Băsescu era președinte și care a costat statul român multe zeci, poate chiar sute de miliarde de euro, cea a despăgubirilor de la ANRP.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu afaceri avere
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close