Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul bătut de motocicliști în Capitală le-a transmis acestora un mesaj pe o rețea socială

Afaceristul bătut de motocicliști în Capitală le-a transmis acestora un mesaj pe o rețea socială

Afaceristul atacat în Capitală de o bandă de motocicliști, le-a transmis acestora un mesaj dur pe o rețea socială.

de Sebastian Boldea    |    16 Iun 2023   •   06:46

Este alertă în capitală după atacul motocicliștilor Hells Angels. Polițiștii îl caută pe bikerii care l-au bătut, împușcat și înjunghiat pe patronul unui restaurant din București. 

Surse Antena 3 CNN au povestit că atacatorii fac parte din gruparea Hells Angels în timp ce omul de afaceri ar face parte din banda Banditos. Două bande celebre cu istoric de scandaluri la nivel internațional. 

Întreg filmul a început chiar în fața unuia dintre restaurantele pe care omul de afaceri le deține, în timp ce se afla la masă cu alți doi asociați. Mai mulți motocicliști au venit, au blocat strada și l-au atacat pe acesta cu un ciocan. Ulterior l-au înjunghiat și l au împușcat cu un pistol de bile de cauciuc. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon de unde a postat și un mesaj pentru motocicliști, pe o rețea socială. 

În cadrul mesajului afaceristul susține că atacatorii au reușit să îl rănească doar pentru că au fost mai mulți. Mai mult decât atât, din mesaj se subînțelege că urmează și o răzbunare. 

Martorii atacului au declarat că motocicliștii vorbeau o limbă străină pe care nu au putut să o înțeleagă. 

Polițiștii au ridicat mai multe probe de la fața locului, printre care și imaginile de pe camerele de supraveghere, și nu este decât o chestiune de timp până ce atacatorii vor fi prinși. 

×
Subiecte în articol: afacerist motociclisti Hells Angels
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close