Antena 3 CNN Actualitate Afacerist din Iaşi, găsit mort în propria maşină: A fost împuşcat în cap (VIDEO)

Afacerist din Iaşi, găsit mort în propria maşină: A fost împuşcat în cap (VIDEO)

Afacerist din Iaşi, găsit mort în propria maşină: A fost împuşcat în cap (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 1
21 Sep 2010   •   19:31

Un om de afaceri ieşean a fost găsit mort în propria maşină, împuşcat în cap cu o armă de vânătoare, la doi paşi de oraşul Galaţi. Victima avea puşca între genunchi şi, la prima vedere, pare o sinucidere, numai că afaceristul nu a lăsat niciun bilet de adio. Din acest motiv şi pentru că omul de afaceri avea probleme financiare serioase, poliţiştii nu exclud varianta unei crime.

Scaunul şoferului este lăsat la maximum pe spate şi în jur e numai sânge. Bărbatul este complet desfigurat. Glonţul i-a intrat prin bărbie şi a ieşit prin plafonul maşinii. A fost tras de la mică distanţă. Arma de vânătoare era chiar între genunchii omului.

A fost găsit puţin după ora 8.00, de un căruţaş care trecea pe acolo. Omul a sunat imediat la 112. Maşina era parcată într-un refugiu, la doi paşi de o troiţă. Era închisă pe dinăuntru dar avea geamul deschis pe partea şoferului. Şi farurile aprinse.

În portofel, în buzunarul pantalonilor, poliţiştii i-au găsit buletinul, cardurile şi o bancnotă de 10 lei. Pe bancheta din spate, o sticlă de alcool goală. Bărbatul a fost identificat imediat. Radu Bogdan Pavlov avea 44 de ani şi era patronul unei firme de centrale termice din Iaşi. Ieri, bărbatul sărbătorise ziua mamei lui.

De atunci, nimeni nu a mai auzit ceva despre el. Radu Bogdan Pavlov nu părea să ducă lipsă de nimic. Avea o vilă în cea mai scumpă zonă rezidenţială din Iaşi. Era şi preşedintele clubului de offroad din judeţ, pilot de curse şi filantrop. În urmă cu un an, echipa noastră l-a filmat într-o acţiune caritabilă. Împărţea alimente şi daruri de Crăciun locuitorilor unui sat izolat.

Vineri, bărbatul urma să participe la un alt concurs de offroad, pe care îl pregătea de ceva vreme. Deocamdată, anchetatorii nu exclud nicio variantă: sinucidere, accident sau crimă.

Observator

 

 

×
Subiecte în articol: Galați om de afaceri Iași impuscat in cap
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close