Antena 3 CNN Actualitate Un afacerist grec a omorât un motociclist în Bulgaria, iar apoi şi-a adus maşina în România să o repare

Un afacerist grec a omorât un motociclist în Bulgaria, iar apoi şi-a adus maşina în România să o repare

Un afacerist grec a omorât un cunoscut motociclist în Bulgaria, iar apoi şi-a adus maşina în România să o repare, însă a fost prins de poliţişti.

Un afacerist grec a omorât un motociclist în Bulgaria, iar apoi şi-a adus maşina în România să o repare
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    04 Aug 2021   •   09:34

Afaceristul grec, care deţine mai multe proprietăţi în Grecia, dar şi în zona Bucureştiului, a fost implicat într-un grav accident rutier, pe teritoriul Bulgariei, în urma căruia un bărbat a murit.

Imediat după accident, şoferul a fugit de la locul accidentului şi a încercat să scape basma curată. Mai mult, el chiar a reuşit să treacă frontiera cu maşina avariată.

Ulterior, a dus maşina într-un service din zona Măgurele, acolo unde a încercat să îi convingă pe angajaţi să o repare, fără să deţină o autorizaţie de la Poliţie, povestindu-le că ar fi fost lovit de un TIR.

Din fericire, angajaţii au sunat la Poliţie, astfel că afaceristul grec a fost prins.

"În urma unor activități investigativ-operative, polițiștii orașului Măgurele au depistat și identificat într-o anexă de birouri, dintr-un imobil situat în orașul Măgurele, unde se află și un atelier auto, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, cetățean grec, care a încercat să convingă personalul unității service, să efectueze reparații la autoturismul său, fără a  prezenta autorizație de reparație. 

În cadrul verificărilor și investigațiilor, polițiștii din Măgurele au stabilit că autovehiculul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei.

În cauză, polițiștii din Măgurele au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnica ori efectuarea reparatiilor.

În urma relaționării cu autoritățile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august a.c. pe numele bărbatului, un Mandat European de Arestare,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul respectiv are drept de rezidență în România.

În prezent, persoana depistată se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, competenți pentru efectuarea procedurilor privind punerea  în aplicare a Mandatului European de Arestare", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Bulgaria accident
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close