Antena 3 CNN Actualitate Un agent de securitate din Timișoara a găsit un plic cu 30.000 de euro prins de roata unui coș de cumpărături

Un agent de securitate din Timișoara a găsit un plic cu 30.000 de euro prins de roata unui coș de cumpărături

Un agent de securitate din Timișoara a găsit un plic în care se aflau 30.000 de euro, iar în momentul următor i-a predat Poliției pentru ca banii să ajungă înapoi la cel care i-a pierdut.

Un agent de securitate din Timișoara a găsit un plic cu 30.000 de euro prins de roata unui coș de cumpărături
Sursa foto: Pexels
de Claudia Simion    |    08 Mai 2020   •   14:48

Cu toate că lucrează la o firmă de pază și are un salariu de 2.000 de lei pe lună, nu s-a gândit niciun moment să păstreze plicul cu bani găsit.

Daniel Luca a găsit plicul sub roata unui coș de cumpărături și a anunțat-o pe șefa de magazin.

„Am desfăcut plicul, m-am uitat şi am văzut că sunt bani. Erau două teancuri cu bancnote de 200 de euro. I-am spus casierei să îşi vadă de treabă şi am urcat sus, la şefa de magazin”, a spus Daniel Luca.

Pasul următor, a fost acela de a anunţa Poliţia, care a ridicat cele 150 de bancnote ce însumau 30.000 de euro.

„M-am gândit că cineva i-a pierdut, că-i bogat, că-i sărac… mă gândeam ca omul ăla, să nu îşi facă rău, că e o sumă mare de bani”, a mai spus agentul de pază.

Gestul lui Daniel Luca a fost răsplătit de superiori. Raymond Koncz, şeful regional al firmei de securitate unde lucrează bărbatul, a decis ca Daniel Luca să fie propus pentru angajatul lunii şi să primească o diplomă şi o sumă de bani.

„Ne bucurăm să avem asemenea angajaţi, mai ales pe criza asta. Alţii ar fi băgat mâna. Tocmai de aceea îl felicităm şi ne dorim să o ţină tot aşa”, a spus Raymond Koncz.

Polițiștii sunt în căutarea persoanei care a pierdut suma de bani. „Banii au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 3 în baza unui proces verbal. Până acum, însă, nimeni nu a reclamat pierderea lor. Continuăm însă cercetările, iar acum vizionăm şi imaginile de pe camerele de supraveghere”, a spus Aurora Voicilă, de la IPJ Timiş.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close