Antena 3 CNN Actualitate Agent-şef de poliţie, reţinut pentru trafic de influenţă

Agent-şef de poliţie, reţinut pentru trafic de influenţă

Agent-şef de poliţie, reţinut pentru trafic de influenţă
10 Sep 2009   •   17:08

Procurorii Tribunalului Bucureşti au reţinut, joi, un agent-şef angajat în cadrul Direcţiei Permise de Conducere Bucureşti. Potrivit Mediafax, acesta este cercetat pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă.

Astfel, L.C.M., agent-şef principal al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor din Bucureşti, ar fi cerut 4.000 de euro proprietarului unui Mercedes care a fost furat, pentru a-i determina pe colegii lui de la Serviciul Furturi Auto să-i găsească automobilul.

Agentul şef este cercetat şi pentru că în perioada martie 2008 - mai 2009 a cerut bani de la trei persoane, promiţând că va interveni pentru ca acestea să fie angajate în în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Cei trei martori, care l-au denunţat pe L.C.M., au indicat că i-ar fi dat acestuia între 1.500 şi 2.500 de euro, pentru aceste ?intervenţii?.



Procurorii au cerut, Tribunalului Bucureşti, emiterea unui mandat de arestare preventivă în cazul agentului-şef principal al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor din Bucureşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close