Antena 3 CNN Actualitate Agenție de turism din București, suspectată că vindea teste false COVID pentru clienții care mergeau în străinătate

Agenție de turism din București, suspectată că vindea teste false COVID pentru clienții care mergeau în străinătate

O agenţie de turism din Capitală a fost călcată luni de polițiști, fiind suspectată că ar fi falsificat teste COVID pentru turiștii care aveau nevoie de un rezultat negativ, ca să poată călători în străinătate, informează un comunicat al Poliției Capitalei.

Agenție de turism din București, suspectată că vindea teste false COVID pentru clienții care mergeau în străinătate
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2021   •   11:48

Astfel, poliţiştii din București și procurorii Parchetului sector 2 au făcut percheziții la sediul agenţiei Oz Travel, dar reprezentanții companiei nu au putut fi contactați până la publicarea articolului.

Potrivit poliţiştilor, agenția de turism ar fi dat turiștilor, contra-cost, buletine de analize medicale falsificate, începând cu luna ianuarie 2021.

Firma de turism susține că valoarea buletinului de analize fals era inclusă în pachetul de servicii, fără a individualiza. 

În acest caz, este implicat un cabinet medical din Tulcea care nu ştia că datele îi sunt folosite. 

Agenţia de turism oferea aceste servicii nu pentru destinaţii turistice, ci pentru persoane care voiau să lucreze în afara ţării.
 

×
Subiecte în articol: teste false agenţie turism Oz Travel
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close