Antena 3 CNN Actualitate Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, în drum către Bucureşti. Rutele alternative recomandate de INFOTRAFIC

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, în drum către Bucureşti. Rutele alternative recomandate de INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, în drum către Bucureşti. Rutele alternative recomandate de INFOTRAFIC
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   17:02

''Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Pentru evitarea aglomerării, sunt recomandate următoarele rute alternative:

Pentru evitarea aglomerării, recomandăm următoarele rute alternative:

- DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – București;

- A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București.

Reamintim că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza'', se arată în comunicatul transmis de Poliţia Română.

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close