Antena 3 Actualitate Aglomeraţie mare pe Autostrada Soarelui către Bucureşti. Cozile se întind pe 10 kilometri

Aglomeraţie mare pe Autostrada Soarelui către Bucureşti. Cozile se întind pe 10 kilometri

de Iulia Gorgorin    |    20 Sep 2020   •   16:40
Aglomeraţie mare pe Autostrada Soarelui către Bucureşti. Cozile se întind pe 10 kilometri

Este bară la bară pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers către Bucureşti. Maşinile înaintează cu greu din cauza lucrărilor de reabilitare a carosabilului.

Cozile se întind pe zece kilometri pe tronsonul dintre Bucureşti şi Fundulea.

Aglomeraţia s-a format din cauza lucrărilor la drum care au început în această săptămână, mai exact pe bucata între kilometri 17 şi 24, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti.

Este practic unul dintre tronsoanele foarte afectate ale acestei autostrăzi, acesta fiind construit din plăci de beton.

A fost nevoie ca tot stratul de beton să fie îndepăratat şi mai apoi asfaltat.

Reporterul Alex Vlădescu se află pe cel mai aglomerat tronson de pe Autostrada Soarelui. Turiştii au petrecut ultimul weekend din acest sezon.

''Sunt şoferi care spun că au stat şi o oră şi jumătate în această coadă. La un moment dat, pe această porţiune, traficul se deviază între kilometrii 17 şi 24 pe celălalt sens, acolo unde rămân câte o singură bandă pe fiecare sens de mers. Acum, pentru că avem două benzi pe un singur sens, la un moment dat aceste două se transformă într-o singură bandă. Aceasta este şi explicaţia pentru care sunt atât de mari aceste cozi. Viteza este limitată la 60 kilometri'', a spus Alex.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close