Antena 3 CNN Actualitate Agresorul bătrânului care a murit după ce a fost bătut în trafic a fost reţinut (VIDEO)

Agresorul bătrânului care a murit după ce a fost bătut în trafic a fost reţinut (VIDEO)

Agresorul bătrânului care a murit după ce a fost bătut în trafic a fost reţinut (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
09 Iul 2010   •   20:04

Agresorul bătrânului din Curtea de Argeş care a murit acum două zile la spital după ce a fost bătut în trafic a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore. După audieri, anchetatorii au ajuns la concluzia că loviturile aplicate de el i-au cauzat moartea bătrânului.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a mai ştiu ce face pentru că era beat. Poliţiştii l-au pus pe agresor să reconstituie pas cu pas ce a făcut acum două zile.

Tot ieri au venit şi rezultatele medicilor legişti. Bărbatul nu numai că l-a luat la pumni pe bătrânul de 67 de ani, ci se pare că ar fi încercat să-l şi sugrume.

Bărbatul va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

În urmă cu două zile, bărbatul reţinut s-a luat la ceartă cu victima pentru că nu avea loc să treacă de maşina acestuia. După ce l-a lovit, agresorul a fugit.

Victima s-a dus să reclame incidentul la o secţie de poliţie, dar acolo i s-a făcut rău. Poliţiştii l-au dus la spital unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat mai bine de 30 de minute, dar bărbatul a murit la mai puţin de o oră de la scandalul din trafic.

Agresorul avea o alcoolemie de 0,42 miligrame alcool pur în aerul expirat şi se întorcea dintr-un bar unde mai fusese implicat într-un scandal.



Antena 3


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close