Antena 3 CNN Actualitate Agresorul din oficiul poştal din Capitală cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia"

Agresorul din oficiul poştal din Capitală cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia"

Agresorul din oficiul poştal din Capitală cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia"
Sursa foto: Foto: ultimate-guitar.com
de O.P.    |    30 Oct 2012   •   11:30

Un bărbat înarmat cu un topor a luat ostatice, marţi, mai multe persoane aflate într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, ameninţându-i pe oameni şi nelăsându-i să părăsească unitatea. În cele din urmă, agresorul, care deţinea asupra sa şi un cuţit, a fost imobilizat de un echipaj de la ordine publică, informează Mediafax.

UPDATE 14.00 - Bărbatul care a intrat înarmat în oficiul poştal are 34 de ani, este din judeţul Vâlcea şi cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia", potrivit unor surse apropiate anchetei.

Potrivit aceloraşi surse, acesta se numeşte Florin Niedbala şi se află de două zile în Bucureşti.
Acesta este audiat la Secţia 25 de Poliţie. De asemenea, poliţiştii audiază mai mulţi martori, aceştia dând declaraţii despre incidentul care a avut loc în oficiul poştal din Sectorul 6 al Capitalei.


Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, marţi, că bărbatul a intrat în oficiul poştal de pe strada Romancierilor, din Sectorul 6 al Capitalei, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii. Potrivit acestora, nici o persoană nu a fost rănită.
 
O angajată a oficiului poştal a fost însă dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.
   
"O angajată este în stare de şoc emoţional, fiind dusă la Spitalul Municipal", a spus Dan Dumitrescu.
   
Dumitrescu a precizat că, din primele informaţii, se pare că agresorul "are antecedente medicale".
  






×
Subiecte în articol: ostatici
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close