Antena 3 CNN Actualitate Agresorul elevului înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București a fost reţinut pentru 24 de ore

Agresorul elevului înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București a fost reţinut pentru 24 de ore

Polițiștii din București l-au reţinut pentru 24 de ore pe agresorul care a înjunghiat un elev în fața Liceului Iuliu Maniu din București.

Agresorul elevului înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București a fost reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   23:01

Potrivit Poliţiei, tânărul, în vârstă de 15 ani, bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Individul a înjunghiat astăzi un elev în fața Liceului Tehnic Iuliu Maniu din București. Ulterior el a fost prins de jandarmii Capitalei într-o stație de metrou. Asupra lui a fost găsită și o macetă, cea cu care a fost înjunghiat tânărul de 16 ani.

Totodată au apărut și imaginile surprinse de camerele de supraveghere. De altfel, acestea au ajutat anchetatorii să-i identifice și să îi depisteze atât de repede pe acești agresori.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Totul ar fi pornit în urma unui conflict mai vechi între victimă și agresor și s-ar fi petrecut sub ochii paznicului. Elevul a fost transportat de urgență la spital și din fericire, aceasta nu ar fi fost rănit foarte grav, suferind răni artificiale la nivelul antebrațului. 

Directoarea unității de învățământ a fost cea care a sunat la 112 și a raportat evenimentul. 

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close