Antena 3 CNN Actualitate Ai funcţie, n-ai zăpadă în faţa casei. Iată cum arată străzile populate de primii oameni în stat

Ai funcţie, n-ai zăpadă în faţa casei. Iată cum arată străzile populate de primii oameni în stat

Ai funcţie, n-ai zăpadă în faţa casei. Iată cum arată străzile populate de primii oameni în stat
31 Ian 2014   •   08:52

Ai funcţie, n-ai zăpadă! Aşa ar putea fi caracterizat pe scurt statutul demnitarilor în raport cu viscolul. În timp ce oamenii de rând s-au trezit îngropaţi la propriu în zăpadă, mulţi dintre politicieni nu au fost nevoiţi să mişte un deget.

În cartierul rezidenţial Cotroceni zăpadă depăşeşte în unele locuri şi jumătate de metru. Singura stradă din Cartierul Cotroceni care este la negru, este strada pe care locuieşte vicepremierul Gabriel Oprea.

Norocos este şi al treilea om în stat, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Se poate mândri cu probabil singurul trotuar circulabil din toata Capitala.

Întrebat fiind în legătură cu acest lucru, Valeriu Zgonea s-a urcat nervos în maşina de protocol, nu înainte de reaminti că nu domnia sa a dat la lopată, ci cei de la RAAPPS, căci stă, bineînţeles, într-o vilă de protocol.

De mobilizare la domiciliu nu se poate plânge nici premierul Victor Ponta. Drumul de acces către complexul imobiliar în care locuieşte a fost curăţat, în schimb nu au fost ridicaţi munţii de zăpadă care îngreunează totuşi traficul.

Mobilizare a fost şi în faţa Vilei Lac 3, reşedinţa preşedintelui Traian Băsescu.

Au fost însa şi oameni cu influenţă certaţi cu lopata ori , probabil, cu "prietenii"...

Pe strada ministrului Marilor Proiecte, Dan Şova, lucrurile sunt cât se poate de clare. Ca o ironie, şi în cartierul de vile în care locuieşte Ramona Mănescu este acoperit de zăpadă, chiar şi la ore bune după ce viscolul s-a oprit in Capitală.


×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close