Antena 3 CNN Actualitate Ai vrea să crezi că sunt adevăraţi, dar nu sunt! Bani falşi puşi în circulaţie în întreaga ţară

Ai vrea să crezi că sunt adevăraţi, dar nu sunt! Bani falşi puşi în circulaţie în întreaga ţară

Ai vrea să crezi că sunt adevăraţi, dar nu sunt! Bani falşi puşi în circulaţie în întreaga ţară
Sursa foto: Foto: jurnalvalcean.ro
29 Noi 2011   •   07:40

Uitaţi-vă cu atenţie la bancnotele de o sută de lei care vă ajung în mână. O reţea de falsificatori de bancnote pune în circulaţie bani falşi prin toată ţara. Oamenii legii au găsit, până acum, în şapte judeţe, bancnote cu aceeaşi serie. Ultima captură a fost făcută ieri, în Dâmboviţa. Doi tineri, pioni în reţea, au fost prinşi cu trei bancnote false la ei.

Tânărul de 21 de ani şi prietena sa, minoră, treceau pragul chioşcurilor din satele dâmboviţene şi făceau cumpărături cu bancnotele false. Ultimul vânzător pe care au încercat să-l păcălească nu a picat în plasă.

Omul l-a confruntat atunci pe tânărul care i-a dat bancnota falsă. După ce tânărul şi prietena sa au ieşit din magazin, vânzătorul a sunat la poliţie.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, aceştia au fost identificaţi. Asupra lor s-a găsit o bacnotă de o sută de lei, iar în autoturismul pe care aceştia îl conduceau, suma de 200 de lei, alte două bancnote false.

Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Cazul a fost preluat de ofiţerii de la Crimă Organizată, întrucât bancnote false care aveau înscripţionată aceeaşi serie au fost găsite în şapte judeţe.

×
Subiecte în articol: bani falsi Dambovita magazin Politie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close