Antena 3 CNN Actualitate Airbnb va interzice evenimentele și petrecerile organizate în locațiile închiriate din cadrul platformei

Airbnb va interzice evenimentele și petrecerile organizate în locațiile închiriate din cadrul platformei

Platforma de închirieri pe termen scurt Airbnb interzice petrecerile şi evenimentele ținute în locaţiile din cadrul platformei. Aplicația va introduce și un număr maxim de 16 oaspeţi într-o locație, anunţă CNBC.

Airbnb va interzice evenimentele și petrecerile organizate în locațiile închiriate din cadrul platformei
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    20 Aug 2020   •   21:45

Aproximativ 73% din proprietari au interzis deja petrecerile pe fondul pandemiei declanşate de coronavirus. Când a lovit pandemia, Airbnb a eliminat imediat filtrul de căutare „event-friendly” din interiorul platformei şi le-a spus utilizatorilor să se conformeze măsurilor impuse de autorităţi.

Compania de închiriei a depus o cerere la SEC, autoritatea competentă din SUA, pentru a pregăti procesul de listare la bursă. Decizia vine după un an extrem de dificil pentru companie şi industria de turism la nivel mondial, cauzat de restricțiile impuse de COVID-19.  

Platforma Airbnb, puternic afectată de pandemie

În mai, Airbnb a concediat aproximativ 1.900 de angajaţi, mai exact 25% din forţa de muncă. Capitalizarea platformei ajunge în prezent la 18 miliarde de dolari, jumătate din valorarea de piaţă înregistrată în 2017.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close