Antena 3 CNN Actualitate Al cincilea bebeluş decedat este cel despre care familia fusese anunţată eronat că a murit, cu o zi în urmă

Al cincilea bebeluş decedat este cel despre care familia fusese anunţată eronat că a murit, cu o zi în urmă

Al cincilea bebeluş decedat este cel despre care familia fusese anunţată eronat că a murit, cu o zi în urmă
Sursa foto: Foto: Video News
19 Aug 2010   •   11:00

Cel de-al cincilea bebeluş care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti este cel despre care familia fusese anunţată eronat că a murit, în cursul zilei de meircuri. Informaţia a fost confirmată, joi, de către preotul spitalului "Grigore Alexandrescu", cel care le-a transmis în ziua precedentă că fiul lor se află încă în viaţă. 

Andrei Dragomirescu a povestit, miercuri, momentele de coşmar prin care el şi soţia sa sunt nevoiţi să treacă, după ce bebeluşul lor a murit din cauza arsurilor provocate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti. Acesta a declarat că Poliţia Capitalei le-a transmis condoleanţe, deşi ei încă mai sperau ca micuţul să supravieţuiască. 

La scurt timp, însă, cei doi au aflat de la preotul spitalului că fiul lor se află, într-adevăr, într-o stare gravă, dar că este încă în viaţă.  Ulterior, medicii le-au confirmat părinţilor că este vorba despre o greşeală şi că micuţul nu murise.

Revoltaţi de gafa autorităţilor, părinţii le-au spus jurnaliştilor care îi aşeptau la poarta spitalului că îi interesează doar sănătatea copilului, dar că îi vor acţiona în instanţă pe cei vinovaţi de această eroare.

După ce a aflat că fiul său trăieşte, Andrei Dragomirescu a mers la Maternitatea Giuleşti pentru a ridica certificatul de naştere al micuţului.

Miercuri noapte, familia a fost anunţată, din nou, că bebeluşul nu a supravieţuit. De această dată, informaţia a venit direct de la medicii care îl îngrijeau. Cei doi sunt nevoiţi acum să treacă pentru a doua oară prin coşmarul trăit cu o zi în urmă.  

Andrei Dragomirescu a mai spus, miercuri, că nu mai are încredere în sistemul medical din România şi că îşi doreşte ca cei care sunt responsabili pentru situaţia în care a ajuns copilul său "să fie pârjoliţi şi ei" cum a fost şi micuţul lui.

Antena3.ro



 

 

 

 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close