Antena 3 CNN Actualitate Al doilea lot de angajaţi ai CFR scapă de închisoare. 33 de salariaţi sunt cercetaţi pentru corupţie

Al doilea lot de angajaţi ai CFR scapă de închisoare. 33 de salariaţi sunt cercetaţi pentru corupţie

Al doilea lot de angajaţi ai CFR scapă de închisoare. 33 de salariaţi sunt cercetaţi pentru corupţie
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    05 Noi 2012   •   23:38

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins luni propunerile procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov privind arestarea preventivă timp de 29 de zile pentru un număr de 33 de salariaţi ai CFR cercetaţi pentru corupţie, informează Agerpres.

Dosarele pentru restul de 56 de salariaţi pentru care Tribunalul Braşov a respins săptămâna trecută propunerile de arestare preventivă timp de 29 de zile, iar procurorii au făcut recurs, nu au fost trimise până luni la Curtea de Apel Braşov.

Cercetarea salariaţilor se va face în stare de libertate.

În dosar sunt cercetate 200 de persoane - conductori de tren, şefi de tren, inspectori şi revizori din Regionalele CFR Bucureşti, Braşov, Iaşi, Craiova, Cluj, Galaţi - pentru infracţiuni de dare şi luare de mită, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu şi divulgarea unor informaţii nedestinate publicităţii.

Cercetările în acest dosar au început în martie 2011, în urma unei sesizări din oficiu a lucrătorilor de la Poliţia Transporturi Braşov.



×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close