Antena 3 CNN Actualitate A murit și al doilea şofer implicat în accidentul de la Frumuşani | Bilanţul tragediei se ridică la 5 morţi

A murit și al doilea şofer implicat în accidentul de la Frumuşani | Bilanţul tragediei se ridică la 5 morţi

Cel de-al doilea șofer implicat în accidentul de circulație care a avut loc la Călărași a murit cu puțin timp în urmă.

A murit și al doilea şofer implicat în accidentul de la Frumuşani | Bilanţul tragediei se ridică la 5 morţi
de Laura Dinu    |    26 Aug 2022   •   08:57

Bărbatul a ajuns în cursul zilei de joi în stare gravă la spital, iar în urmă cu puțin timp purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni a confirmat faptul că acesta și-a pierdut viața

În urma accidentului și-au mai pierdut viața două fetițe de 6 și 11 ani și părinții lor.

Filmul complet al tragediei de la Frumuşani în care o familie cu doi copii a pierit într-un cumplit accident

Tragedia s-a petrecut pe DN 4, la limita județelor Călărași și Ilfov. Unul dintre șoferi a decis să iasă din coloană și să depășească celelalte autoturisme. O manevră pentru care o familie întreagă a plătit cu viața.

Mașina în care se afla tatăl de 44 de ani, mama de 27 de ani şi cele două fetițe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nebună, spun martorii. De altfel, acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h.

La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care l-a pus la pământ. A zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.

Imaginea pe care au văzut-o salvatorii sosiţi la faţa locului a fost una de coşmar. Bărbatul de 44 de ani, aflat la volanul maşinii, a fost proiectat în afara maşinii, ca și fetița de 11 ani.

Mama şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de tragicul accident.

×
Subiecte în articol: accident Calarasi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close