Antena 3 CNN Actualitate Al treilea caz de COVID-19 din Ministerul Justiţiei a fost confirmat. Activitatea se mută online

Al treilea caz de COVID-19 din Ministerul Justiţiei a fost confirmat. Activitatea se mută online

Al treilea caz de îmbolnăvire cu COVID-19 a fost confirmat în rândul personalului Ministerului Justiţiei. Pacientul este un angajat al Direcţiei Contencios din minister şi nu a mai fost prezent în sediul instituţiei din 9 aprilie. De marți, Ministerul Justiţiei va lucra în sistem de telemuncă.

Al treilea caz de COVID-19 din Ministerul Justiţiei a fost confirmat. Activitatea se mută online
Sursa foto: hepta
13 Apr 2020   •   11:25

„Începând cu data de 14 aprilie, Ministerul Justiției va intra în regim de telemuncă până în data de 21 aprilie, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Excepție de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informații clasificate, direcția tehnologia informației, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului”, transmite Ministerul Justiției.

Noul caz a fost confirmat duminică seara și este un angajat al direcției contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie.

Îîn zilele de 10, 11 și 12 aprilie, sediul Ministerului Justiției a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justiției a făcut anunțurile necesare către DSP București în vederea luării tuturor măsurilor legale, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Ministerul Justitiei coronavirus
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close