Antena 3 CNN Actualitate Al treilea om în stat, în fața judecătorilor alături de Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator BNR a refuzat să jure pe Biblie

Al treilea om în stat, în fața judecătorilor alături de Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator BNR a refuzat să jure pe Biblie

Al treilea om în stat, în fața judecătorilor alături de Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator BNR a refuzat să jure pe Biblie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Oct 2016   •   13:15

UPDATE 13.15 - Fostul viceguvernator Bogdan Olteanu a fost audiat miercuri la instanța supremă, dar a refuzat să jure pe Biblie în dosarul în care Mihail Vlasov este acuzat că a intervenit pe lângă  un deputat pentru a-i fi susţinute interesele. 

Olteanu a invocat faptul că are propriile sale convingeri religioase. 

Fostul viceguvernator BNR a fost audiat ca martor în acest dosar.

----------------------------

Știrea inițială 09.05

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, va ajunge miercuri în faţa judecătorilor pentru declaraţii în dosarul de luare de mită al lui Mihail Vlasov. 

Judecătorii Înaltei Curţi l-au citat pe Iordache, în calitate de martor, în dosarul lui Vlasov, acuzat de procurori că ar fi intervenit pe lângă un deputat, în 2013. 

Conform procurorilor, Mihail Vlasov, în calitate de şef al Camerei de Comerţ, i-a cerut deputatului să îi susţină interesele prin promovarea unui proiect de act normativ pentru a prelua Registrul Comerţului.

În schimbul susţinerii proiectului de lege, Vlasov i-ar fi asigurat deputatului funcţia de arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close