Antena 3 CNN Actualitate Alarmă falsă cu bombă la o fabrică din Timişoara

Alarmă falsă cu bombă la o fabrică din Timişoara

Alarmă falsă cu bombă la o fabrică din Timişoara
Sursa foto: Timisoara
30 Aug 2009   •   15:11

Munca a peste 500 de oameni a fost întreruptă de o glumă proastă, sâmbătă seară, la Timişoara. Un individ a sunat la 112 şi a anunţat că o încărcătură cu dinamită este gata să explodeze în incinta firmei unde oamenii fabricau componente de telefoane. Angajaţii au fost de urgenţă evacuaţi, echipele de intervenţie au verificat zona şi totul s-a terminat cu bine. Fusese o alarmă falsă, a patra din această lună la Timişoara.

Anunţul a fost făcut în jurul orei şapte seara. Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că o încărcătură de dinamită va exploda în fabrică. Ameninţarea cu bombă a fost luată în serios: cei 500 de muncitori ai fabricii au fost evacuaţi.

Până la urmă, autorităţile nu au găsit nicio bombă. În ultima vreme fabrica a făcut disponibilizări iar poliţiştii cred că anunţul a fost făcut de unul dintre cei daţi afară. Apelul de la care a pornit alarma a fost efectuat de la un telefon public.

Dacă va fi găsit, individul riscă o amendă de 500 de lei. Aceasta este cea de-a patra ameninţare falsă cu bombă în Timişoara, numai în luna august.

Antena 3

×
Subiecte în articol: alarma falsa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close