Antena 3 CNN Actualitate Alarmant! Ce se întâmplă acum în țară. Au fost date peste 1.000 de amenzi

Alarmant! Ce se întâmplă acum în țară. Au fost date peste 1.000 de amenzi

Mulți românii cred doar în relaxare, nu și în măsurile de protecție împotriva noului coronavirus. Poliția Capitalei a aplicat amenzi uriașe pentru nerespectarea regulilor.

Alarmant! Ce se întâmplă acum în țară. Au fost date peste 1.000 de amenzi
Sursa foto: Hepta
13 Iul 2020   •   06:00

Poliția Capitalei a anunțat că împreună cu polițiștii locali a aplicat peste 1.100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de protecție în mijloacele de transport în comun.

Amenzile au fost date în ultima săptămână, transmit polițiștii.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a anunțat că a continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție împotriva infectării cu COVID-19 în mijloacele de transport în comun.

Coronavirus în România. Amenzi de aproape 160.000 de lei

„Pe parcursul celor 7 zile, în urma verificărilor efectuate, în care au fost implicați și reprezentanți ai Poliției Locale, au fost constatate și aplicate 1.127 sancțiuni contravenționale, în valoare de 158.200 lei”, a transmis Poliția Capitalei.

Jandarmeria Capitalei a anunțat, duminică seara, că la protestul din Piața Victoriei au fost date 13 amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei.

În timpul stării de alertă organizarea de mitinguri și demonstrații este interzisă, avertizează autoritățile.

Amenzi date și la protestul din Piața Victoriei

„În continuare sunt desfășurate activități specifice de identificare și sancționare și a altor persoane care încalcă prevederile legii. Scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci acela de a limita răspândirea virusului”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

456 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România, iar 13 oameni au murit. Până duminică, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.535 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19.

Bilanț COVID-19 în România. 1.884 de oameni au murit

De sâmbătă, de la ora 10.00 până duminică, la ora 10.00 au fost înregistrate 13 decese (10 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

243 de români, în stare gravă la Terapie Intensivă

La ATI, în acest moment, sunt internați 243 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 847.586 de teste.

×
Subiecte în articol: amenzi coronavirus transport
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close