Antena 3 CNN Actualitate S-au auzit alarme antiaeriene pe străzile din Valea Călugărească. Locuitorii au intrat în panică și au sunat la Poliție

S-au auzit alarme antiaeriene pe străzile din Valea Călugărească. Locuitorii au intrat în panică și au sunat la Poliție

Aseară, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă, județul Pahova, au fost sesizați despre faptul că, dintr-un autoturism care circulă pe raza comunei, se aud alarme antiaeriene. 

S-au auzit alarme antiaeriene pe străzile din Valea Călugărească. Locuitorii au intrat în panică și au sunat la Poliție
Sursa foto: Andrei Stroe
de Mia Lungu    |    05 Mar 2022   •   15:02

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza de competență, depistând mașina în cauză, care era condusă de un bărbat care asculta "muzică" specifică situațiilor de urgență, la volum maxim.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Călugărescă. 

Agenții de poliție au luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991 privind  nerespectarea normelor de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice.

Doi tineri au pus la megafon alarme de război, în toiul nopţii, în Sighetu Marmației

Doi tineri au pus la megafon alarme de război, în noaptea de joi spre vineri, în orașul Sighetu Marmației din județul Maramureș. 

Cei doi au fost identificați ulterior de polițiști.

Polițiștii de la IPJ Maramureș spun că s-au sesizat în legătură cu acest caz după ce în mediul online a apărut un clip video.

"Astăzi, 4 martie, în urma apariției în mediul online a unui clip video, în care se aude sunetul unei sirene de război, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, pentru identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Maramureș.

Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri au fost deja identificați. Este vorba de doi tineri de 19 ani din Sarasău.

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei

×
Subiecte în articol: alarme antiaeriene Valea Călugărească
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close