Antena 3 CNN Actualitate Alba Iulia. Peste o sută de oameni şi-a petrecut noaptea în frig, pentru un loc de parcare

Alba Iulia. Peste o sută de oameni şi-a petrecut noaptea în frig, pentru un loc de parcare

Alba Iulia. Peste o sută de oameni şi-a petrecut noaptea în frig, pentru un loc de parcare
Sursa foto: Foto: 1235.ro
13 Dec 2010   •   11:38

Pentru un loc de parcare, românii ar fi în stare să facă orice. La Alba Iulia peste o sută de oameni şi-au petrecut noaptea în frig, pentru a apuca unul dintre cele 160 de locuri de parcare amenajate de curând în oraş.

Oamenii şi-au petrecut noaptea sub cerul liber pentru că primăria a decis să aloce locurile de parcare pe principiul "primul venit, primul servit". Pentru a fi siguri că vor avea unde să-şi lase maşinile, oamenii au început să se aşeze la coadă încă de ieri de dimineaţă, deşi licitaţia trebuie să înceapă abia astăzi la ora nouă.

Aproape două sute de oameni s-au înscris pe lista de aşteptare în cursul zilei de ieri, dar unii au plecat din cauza gerului şi şi-au pierdut locul. La lăsarea serii mai aşteptau în faţa primăriei doar 120 de persoane.

Tocmai din această cauză mulţi şi-au rugat cunoştinţele să le aducă o pătură, un scaun şi un ceai fierbinte.

Primăria a amenajat în jur de 160 de locuri de parcare într-un cartier din oraş. Acestea vor fi cesionate pentru o perioadă de un an, în schimbul sumei de 100 de lei.

Alba Iulia: Peste o sută de persoane au petrecut o noapte întreagă în ger pentru un loc de parcare
 

×
Subiecte în articol: Alba Iulia parcare locuri de parcare
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close