Antena 3 CNN Actualitate Alba: Şofer de TIR, împuşcat cu un pistol cu bile într-un bar

Alba: Şofer de TIR, împuşcat cu un pistol cu bile într-un bar

Alba: Şofer de TIR, împuşcat cu un pistol cu bile într-un bar
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Ian 2012   •   14:18

Un tânăr şofer de TIR aflat în tranzit prin judeţul Alba, a fost rănit, sâmbătă dimineaţă, fiind împuşcat de un bărbat din Cugir cu un pistol cu bile de cauciuc. Incidentul a avut loc în urma unei dispute izbucnite între cei doi într-un bar din localitatea Şibot, informează Mediafax.



Şeful Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie Alba, comisarul Vasile Catargiu, a declarat că incidentul s-a produs într-un bar din localitatea Şibot, unde agresorul, în vârstă de 32 de ani, se afla cu mai mulţi prieteni pentru a mânca.



Potrivit sursei citate, între cei doi a izbucnit un conflict spontan din cauză că ambii au dorit să le fie preluată cu întâietate comanda de către chelner, moment în care au început să se îmbrâncească, iar bărbatul din Cugir a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras trei focuri spre şoferul de TIR.



"Victima a fost lovită de una dintre bile în piept şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit primului diagnostic stabilit de medici, viaţa nu i-a fost pusă în pericol", a afirmat Catargiu.



După comiterea faptei, agresorul a fugit, dar a fost prins după câteva ore de poliţişti, în momentul de faţă fiind audiat la sediul Poliţiei din Cugir. Bărbatul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice.

Potrivit autorităţilor, arma cu care s-a tras era deţinută legal.

×
Subiecte în articol: TIR Alba pistol cu bile pistol Politie victima
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close