Antena 3 CNN Actualitate Alba. Un tânăr a murit electrocutat în timp ce făcea o reparaţie la un stâlp

Alba. Un tânăr a murit electrocutat în timp ce făcea o reparaţie la un stâlp

Alba. Un tânăr a murit electrocutat în timp ce făcea o reparaţie la un stâlp
24 Sep 2011   •   19:23

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Alba, angajat al SC Electrica, a murit, sâmbătă, după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să remedieze o defecţiune pe un stâlp de medie tensiune, informează Mediafax. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu se afla în timpul serviciului când s-a petrecut accidentul.
   
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, tânărul, în vârstă de 23 de ani, era angajat ca electrician în cadrul SC Electrica Alba.
  
Accidentul a avut loc după ce, sâmbătă, tânărul s-a urcat pe un stâlp de medie tensiune în localitatea Ciugud pentru a remedia o defecţiune, iar la un moment dat a atins un cablu electric şi s-a electrocutat, decedând pe loc.
   
Potrivit sursei citate, tânărul nu se afla în timpul serviciului în momentul accidentului, ci efectua o lucrare particulară.
   
Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba, care au deschis o anchetă în acest caz, susţin că din primele verificări reiese că nu este vorba despre un accident de muncă.
   
Inspectorii de muncă au precizat că tânărul nu şi-a luat măsuri de siguranţă în timpul lucrării şi nu purta nici echipament de protecţie.
   

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close